З теплою Мексики, а точніше з місцевого футбольного чемпіонату, прийшли дуже дивні новини. Там дуже незвичайним вийшов старт матчу між командами "Веракрус" і "Тигрес".

Відомо, що після свистка футболісти "Веракруса" не зрушили з місця, висловлюючи тим самим протест керівництву свого клубу у зв'язку з піврічною заборгованістю по зарплаті.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ і опублікованому на YouTube.

Так, футболісти "Тигреса" забили за чотири хвилини стояння суперників два голи. Після чого гравці "Веракруса" "розчаклувалися" і стали чинити опір. Матч в підсумку закінчився поразкою "Веракруса" 1:3.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, спокуслива дівчина захисника "Динамо" зведе з розуму будь-якого чоловіка: що відомо про блондинку.

Як повідомляв Знай.uа захисник "Динамо" Миколенко розповів, як "перекусив" Роналду у відборі на Євро-2020: "Я не думав...".

Знай.uа писав, УЄФА обрізало гаманець "Манчестер Сіті" і "Ліверпуля", тепер будуть боротися з "вторгненням": подробиці скандалу.