Нагадаємо нашим читачам, що збірна України з футболу, яка в останньому матчі перемогла чинного чемпіона — збірну Португалії, достроково завоювала право на участь у Чемпіонаті Європи 2020. Можна сміливо радіти, хоч є ще один матч з Сербією.

Це все дуже добре, і нашій збірній вже можна пакувати валізи. Тим не менш є і така збірна, яка вирішила заздалегідь приготуватися до європейського змагання, заочно, навіть не вийшовши з групи. Цією збірною виявилася Німеччина. Німці навіть форму вже презентували.

Форма збірної Німеччини для Євро-2020

Так, в мережу потрапили фотографії футболки збірної Німеччини, в якій ця національна команда планує виступати на Євро-2020. Знімки опублікував сайт Footy Headlines.

Найцікавіше те, що збірна Німеччини поки ще не забезпечила собі путівку до фінальної частини Євро-2020 — завдання виходу на чемпіонат Європи німецька національна команда вирішуватиме у листопадових матчах відбіркового циклу Євро-2020 з Північною Ірландією та Білоруссю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто також нагадати той факт, що фінальна частина Євро-2020 пройде з 12 червня по 12 липня в 12 країнах на 12 стадіонах. Німеччина на майбутньому чемпіонаті Європи представлена Мюнхеном. До речі, не варто забувати, що Німеччина є країною, яка прийме чемпіонат. Звідси і стає зрозумілим, де взялися такі амбіції.

Нагадаємо, футболісти святкували гол, але осоромилися на весь світ: що сталося на полі, відео.

Як повідомляв Знай.uа гаряча дружина ексдинамівця стала президентом футбольного клубу, гравці в захваті: "Мої левенята".

Знай.uа писав, стало відомо, скільки Зінченко пропустить через операцію.