Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) вважає себе більш популярним, ніж чемпіон WBC Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО), а також заявив, що у нього немає інтелекту.
"Уайлдер робить вигляд, ніби він популярний. У мене вже більше американських фанатів, ніж у нього. Уайлдер не подобається людям.
Він багато і голосно говорить, але у нього немає інтелекту. Уайлдер говорить випадкову маячню, яка не несе жодного сенсу.
Я теж базіка, але навіть для мене болісно розбиратися в тому, про що він говорить", - передає слова Ф'юрі BBC.
Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі та Дэонтей Уайлдер проведуть реванш у лютому 2020 року.

За словами Ф'юрі, його тренуватиме ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4).

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

"Ви зможете побачити мій дебют в ММА цього року. Ми спілкувалися з Конором Макгрегором, і він виявив бажання мене тренувати. Мене це влаштовує.

Конор просто сказав: "Коли будеш готовий, приступимо. Приїжджай в Дублін і почнемо тренування". Не можу дочекатися. Я прийму його пропозицію", - розповів Ф'юрі.

Як писав Знай.ua, 31 жовтня Ф'юрі дебютує в рестлінгу проти Брауна Строумена на шоу WWE Crown Jewel. Поєдинок пройде в Саудівській Аравії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, останній бій на сьогоднішній день Тайсон Ф'юрі провів проти Отто Валліна (20-1, 13 КО), який виграв за очками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.