Стало відомо, що у матчі 11-го туру англійської Прем'єр-ліги Вест Хем Юнайтед поступився на своєму полі Ньюкаслу з рахунком 2:3.

Український футболіст, атакуючий півзахисник Вест Хема Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі "молотобійців" і залишив поле вже після першого тайму. Він поступився місцем аргентинському футболістові Мануелю Лансіні. Вінгре не завдав жодного удару по воротах, а точність його передач склала 73%.

Слід зазначити, що за цей поєдинок українець Ярмоленко отримав оцінку 5,6 від порталу Whoscored, яка є найгіршою серед усіх гравців.

В цьому сезоні 30-річний гравець провів 9 матчів у футболці Вест Хема, відзначився 3 голами і 1 асистом.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко, лідер збірної України з футболу, зіграв за команду "Вест Хем" у другому матчі англійської Прем'єр-ліги і знову відзначився чудовим голом.

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках 13-го туру Прем'єр-Ліги донецький "Шахтар" вибив тріумфальну перемогу у львівських "Карпат" з рахунком 3:0 на стадіоні "Україна".

Також портал Знай.ua писав, що відбувся матч 9-го туру англійської прем'єр-ліги (АПЛ), де український півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко зіграв один тайм у матчі проти "Евертона".