Стало відомо, що в Йокогамі (Японія) в суботу, 2 листопада, відбувся фінал 9 Кубка світу 2019 з регбі. У матчі за бронзові медалі між Новою Зеландією і Уельсом стався курйозний момент. Про це повідомляє офіційний канал для Чемпіонату світу з регбі в соціальній мережі Twitter.

Так, один з гравців Нової Зеландії в один з ігрових моментів залишився без нижньої білизни, а саме без трусів. Суперник хотів відібрати м'яч, вчепився в нього і випадково стягнув елемент екіпіровки.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що у матчі 11-го туру англійської Прем'єр-ліги Вест Хем Юнайтед " поступився на своєму полі Ньюкаслу з рахунком 2:3.

Як повідомляв портал Знай.ua, харківський клуб Олімп став 14-кратним чемпіоном України з регбі. Харків'яни обіграли у заключному турі чемпіонату України з регбі-15 львівський "Сокіл" з рахунком 83:0.

Також портал Знай.ua писав, що одразу ж після матчу помер гравець французького регбійного клубу "Aurillac" Луї Файфровски. Трагедія сталася по завершенню товариській сутички з командою "Родез". Під час гри Файфровски отримав травму голови і вже не зміг самостійно покинути поле. Гравцеві клубу "Aurillac" було всього 21 рік.