Відомий американський боксер та чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер зробив гучну заяву. Так, він розповів, що вже 23 листопада проведе реванш з Луїсом Ортісом.

Нагадаємо, що минулого року Уайлдер вже бився з Ортісом та переміг його, накатувавши йго у 10-му раунді. Наразі боксер знову хоче провести з ним бій. За його словами, він хоче показати людям видовище, яке варте уваги.

Луїс Ортіс, фото - xsport
Луїс Ортіс, фото - xsport

"Чемпіони не бояться ставити на кін свої пояси. Я роблю це з Ортісом вже вдруге. Багато людей називають мене божевільним. Вони кажуть, що я божевільний, оскільки знову б'юся з Ортісом. Можливо, так воно і є", - каже спортсмен.

Також він додав, що бій завершиться нокдауном суперника.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я чекаю цього бою. Я думаю, що він буде захоплюючим. Хтось завершить поєдинок в нокауті. І ви знаєте, що я буду робити на ринзі. Я вийду, щоб заподіяти супернику біль і відправити його в нокаут ", - підкреслив Уайлдер.

Нагадаємо, що Уайлдер розкритикував WBC:деталі

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.

Як повідомляв портал Знай.ua, Деонтей Вайлдер вважає себе королем боксу.