Сьогодні, 10 листопада, нападник "Шахтаря" Жуніор Мораєс отримав травму в ході гри з "Динамо" Київ в Харкові.

У першій сорокап'ятихвилинці він отримав пошкодження в боротьбі із захисником "Динамо" Денисом Поповим, який наступив йому на ногу. Після цього нападник "Шахтаря" впав на газон. Через деякий час його винесли з поля на ношах. Для футболіста викликали "карету" швидкої допомоги.

Нападник "Шахтаря" Жуніор Мораес влучно пробив головою на 90+3-ій хвилині матчу і подарував надію українському клубу на очко в матчі.

За попередніми даними Жуніор Мораєс через отриману травму буде змушений пропустити як мінімум два тижні. Однак, слава Богу, перелому у нього немає.

"Гірникам" належить провести вирішальні зустрічі в груповому етапі Лізі Чемпіонів. У вівторок, 26 листопада (тобто через 16 днів) "гірники" в Англії зустрінуться з місцевим "Манчестер Сіті", а 11 грудня підопічні Луїша Каштру проведуть, можливо, вирішальну зустріч всього групового етапу. У Харкові вони приймуть "Аталанту".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Джорджина Родрігез у відвертій позі розігріла літак Роналду: "Ось такий комфорт...", фото.

Як повідомляв Знай.uа порвав сорочку і видав "танець живота": пишний бейсбольний фанат влаштував веселе шоу на трибуні, відео.

Знай.uа писав, помер легендарний радянський футболіст Спартака і збірної СРСР.