Непереможний український суперважковаговик, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (12-0, 11 КО) працює в тренувальному таборі російського важковаговика Олександра Повєткіна (35-2, 24 КО).
Тренувальний табір Олександра Повєткіна
Тренувальний табір Олександра Повєткіна
Повєткін готується до бою проти американця Майкла Хантера (18-1, 12 КО). Поєдинок пройде 7 грудня у Саудівській Аравії в андеркарті реваншу Енді Руїса проти Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, у першому бою Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як ранише писав Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще