У вівторок фінішував відбір на Євро-2020. Турнір подарував 20 учасників чемпіонату Європи. Серед них опинилася і збірна України, яка виграла відбіркову групу В.

Шахтар-Динамо, Вести
Шахтар-Динамо, Вести

Колишній гравець Шахтаря Андрій Воробей назвав трійку кращих футболістів української дружини за підсумками кваліфікації:

Андрій П’ятов – номер 1. Якщо десь гра не йшла, то на цього воротаря завжди можна було покластися. У восьми матчах відбору П'ятов пропустив чотири м'ячі, причому, два – з пенальті. Лише одного разу, та й то, з точки, пробити цього кіпера змогли чемпіони Європи. Звичайно, чимала заслуга в цьому всієї команди, але якщо воротар правильно керує діями оборони, то позитивний результат стає набагато ближче.

Андрій П'ятов, twitter.com/FCShakhtar
Андрій П'ятов, twitter.com/FCShakhtar

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Руслан Малиновський в цьому році показав поки найбільший прогрес у кар'єрі. З чемпіонату Бельгії він перейшов в Серію А. У збірній забив кілька важливих м'ячів, а його взаємодія з Олександром Зінченком приносить справжнє задоволення. При цьому Малиновський ще й виконує величезний обсяг роботи.

Руслан Малиновський
Руслан Малиновський

Віталій Миколенко – одне з відкриттів минулого відбіркового циклу. 20-річний крайній захисник відіграв практично у всіх матчах відбору і кожен раз виконував божевільний обсяг роботи. Фізично хлопець весь час виглядає чудово і в майстерності нікому з опонентів не поступався.

Віталій Миколенко
Віталій Миколенко

Нагадаємо, раніше футбольний клуб з України вперше поповнився легіонером: подробиці.

Також Знай.uа писав, що Марадона пішов із Хімнасії, і дарма: чому легендарний аргентинець не може втриматися на одному місці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що футбольний фанат виграв в лотерею і спустив всі гроші на придбання улюбленого клубу.