Стало відомо, що в неділю, 24 листопада, на НСК "Олімпійський" відбувся матч 15 туру української Прем'єр-Ліги. Київський футбольний клуб "Динамо" розібрався з ФК "Маріуполь" з рахунком 3:0.

Динамо - Маріуполь

Так, з 15 хвилини першого тайму динамівці мали ігрову перевагу і з десяток гольових моментів біля воріт гостей. Рахунок був відкритий ще в 1 таймі. Після передачі від Віктора Циганкова Віталій Буяльський з 8 метрів пробив під поперечину воріт.

Ще до кінця 1 тайму воротар маріупольців Євген Гальчук кілька разів рятував свою команду після ударів Буяльського і Миколенко.

Динамо - Маріуполь

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потім у 2 таймі відзначилися кияни. Чудово зіграв Гальчук. Після удару Сергія Сидорова ворота "Маріуполя" рятує стійка воріт.

На 77-й хвилині динамівці забивають 2 гол. Після пасу від Володимира Шепелєва Циганков з кількох метрів переправив м'яч у ворота. Через 4 хвилини рахунок стає розгромним. Після пасу від Сидорова Беньямін Вербич переграє Гальчука.

До кінця матчу кияни активно продовжували атакувати, а у маріупольців практично не було моментів біля воріт Георгія Бущана.

Інші матчі 15 туру закінчилися з такими результатами: "Шахтар" - "Львів" - 4:1, "Олександрія" - "Зоря" - 1:0, "Дніпро-1" - "Ворскла" - 1:0, "Карпати" - "Олімпік" - 1:2, "Колос" - "Десна" - 2:0.

Скріншоти

Нагадаємо, що матчі між "Динамо" і "Шахтарем" завжди виходять вразливими, а часом і жорсткими, але нещодавно спалахнув новий скандал – расистський.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній гравець Шахтаря Андрій Воробей назвав трійку кращих футболістів української дружини за підсумками кваліфікації.

Також портал Знай.ua писав, що відбувся матч у рамках 15-го туру Чемпіонату України Олександрія-Зоря з рахунком 1:0. Приймала матч Олександрія.