Цими днями в мережу злили унікальне відео зі знаменитим аргентинським футболістом та рекордсменом за кількістю забитих м'ячів у складі збірної Аргентини та іспанської "Барселони" Ліонелем Мессі. Відтак, на ролику знаменитість грається із власним сином Кіро. Відповідний відеоролик з'явився на Twitter-сторінці ESPN FC

‏На кадрах видно, як Мессі сидить на підлозі з власним сином та грається з пляшкою води: підкидає у повітря та намагається зробити так, аби вона не впала, а стала. Відбувається це на очах у маленького Кіро, який в один момент встигає забрати у свого зіркового татуся його "іграшку". Після чого обоє починають сміятися.

Ліонель Мессі з дружиною Антонеллою Роккуццо, Getty Images
Ліонель Мессі з дружиною Антонеллою Роккуццо, Getty Images

"Мессі грає зі своїм сином Кіро - одна з наймиліших речей, яку ти побачив за цілий день", - підписали ролик в Twitter

Зауважимо, що в коментарях фанати висловлюють свої захоплення, та говорять, що це дійсно дуже мило.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше футбольний клуб з України вперше поповнився легіонером: подробиці.

Як писав Знай.ua, названо найкращого бомбардира відбору на Євро-2020. Ним став Харрі Кейн (збірна Англії), який забив 12 гогів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.