Екс-чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі росіянин Сергій Ковальов (34-3-1, 29 КО) вимагає реваншу з мексиканцем Саулем Альваресом (53-1-2, 36 КО).

Проте, в команді росіянина відкидають такий варіант.
"Думаю, що це нереально. Якщо б була така можливість, то ми б її розглянули", - передає слова представника команди Ковальова ТАСС.
Ковальов заявив, що готувався до цього бою в "стислі терміни", тому не зміг повністю проявити себе.
Про це Ковальов написав в Instagram. За його словами, команда Альвареса просто все прорахувала.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

"Ну, а тепер, давайте подивимося правді в очі... Канело не виграв би мене, якби бій відбувся після мого повноцінного відпочинку після мого попереднього бою з Ентоні Ярдом, до якого я почав підготовку на початку травня.
Команда Канело все розрахували і зробили мені комерційно цікаву пропозицію саме в той момент, коли я був вичавлений, як лимон, виснажливими тренуваннями і згонкою ваги до бою з англійцем, починаючи з травня. Спочатку бій з Ярдом був призначений на 29 червня, потім за 3 тижні до бою, бій перенесли на 24 серпня. Потім 3-х тижневий відпочинок і знову підготовка до бою на 2 листопада. І це все з урахуванням того, що я зганяв 12 кг, щоб вкластися в ліміт напівважкої ваги.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, Getty Images
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, Getty Images

Не був я в таких умовах готовий до бою на 100%, але я прийняв виклик, так як не вмію включати задню, коли зроблено виклик на бій.
І то, при всіх цих умовах, я сподівався на свою перемогу, але на жаль, мені трохи не вистачило бензину і я втратив самоконтроль.
Все було прораховано командою Сауля. Тому, якщо Канело і справді вважає, що виграв мене, то він повинен підтвердити це в реванші, який можна провести, наприклад, у травні 2020 року. А так, перемога Канело", - пише Ковальов.

Як писав Знай.ua, Альварес нокаутував Сергія Ковальова і став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Після цієї перемоги Альварес очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного журналу The Ring.

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер Едді Хірн заявив про готовність організувати бій Альвареса з Головкіним в травні 2020 року.