Як відомо, екс-дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Різеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина досить активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів фотографіями, які, зазвичай, є дуже відвертими.

Цього разу скандальна колишня дружина футболіста знову приємно шокувала прихильників. Так, знаменитість виклала фотографію, на якій вона позує перед дзеркалом. На знімку видно, як Морозюк одягла чорну сукню із величезним декольте та розрізами з обох боків. А це в свою чергу, дає змогу чудово розгледіти її татуювання на сідницях.

Скріншот допису Морозюк
Скріншот допису Морозюк

"Неспокійний розум жінки заспокоюється завдяки залицянням чоловіка. А внаслідок, її гормональна система, від якої залежить повністю її жіноче здоров'я і фізичний стан нормалізується. Але є і зворотна сторона, якщо жінка починає проявляти активний інтерес до чоловіка, то він стає недієвим. Це основний закон!", - пише жінка.

Зауважимо, що в коментарях прихильники висловлюють свою думку та стверджують, що Морозюк прекрасна та немов "чорний ангел", який спустився з небес.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Нагадаємо, Ірина Морозюк зробила з м'ячем неймовірне заради відомого футболіста: "Мій улюблений, другий після чоловіка".

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.