Відомий захисник "ДАК 1904" Данило Безкоровайний може повернутися на батьківщину.

На 20-річного футболіста, який влітку виграв молодіжний чемпіонат світу, націлилося "Динамо". Ціна питання – 1 млн євро. Про це повідомили Футбольні трансфери.

Наразі Безкоровайний стабільно грає в чемпіонаті і кубку Словаччини. З серпня він провів за "основу" 14 офіційних матчів на позиції лівого центрбека. Це вражаюче, але він жодного разу не залишився на лавці запасних або поза заявкою.

Динамо поступилося Мальме, facebook.com/fcdynamoua
Динамо поступилося Мальме, facebook.com/fcdynamoua

Що стосується "ДАК 1904", то команда після 16-ти турів чемпіонату Словаччини займає друге місце.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Цікаво, що українська збірна уперше в історії виборола перемогу на молодіжному чемпіонаті світу з футболу U-20. Так, нашим спорсменам вдалось здолати з рахунком 3:1 команду Південної Кореї.

Нагадаємо, що сестра Мілевського зізналася, чим займається футболіст за межами України: "Він досі..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Морозюк виклала фотографію, на якій вона позує перед дзеркалом.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.