Дружина півзахисника київського футбольного клубу "Динамо" Віталія Бульського Аліна активна користувачка соцмережі Instagram, де часто ділиться з фоловерами яскравими моментами з життя. Так, в цей раз красуня показала спокусливий кадр, як вона сама сказала – архівний.

Як видно, перед камерою Аліна Бульська з'явилася в сексуальному спортивному луці. На ній біле боді з рукавами і блискавкою на грудях, а на ногах чорно-білі спортивні гетри. Дівчина стоїть біля вікна на білому фоні у відвертій позі, а її вбрання тільки підкреслює струнку фігуру і засмаглі ніжки. Волосся красуні розпущені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Бульськая написала: "Знайшла ще одну стареньку не викладену фоточку".

Нагадаємо, спокуслива дружина ексворотаря "Динамо" збудила мережу відвертим знімком в спальні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина ексгравця "Динамо" Морозюка показала свій "персик".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина ексворотаря "Динамо" увлажнила мережа пікантний знімок.