У середу, 4 грудня, розпочався другий етап продажу квитків на матчі Євро-2020. Придбати квитки можна лише на офіційному сайті УЄФА.

В одні руки можна купити максимум 4 квитки. Для цього слід зареєструватися на сайті УЄФА, це можна зробити за допомогою акаунту у Facebook або електронної пошти. Після цього необхідно подати заявку на можливість придбати квиток або кілька квитків на матчі, які відбудуться влітку наступного року. Кожна така заявка може бути задоволена повністю, частково або ж взагалі відхилена. Результати продажів оголосять у січні 2020 року.

Євро-2020, фото Уніан
Євро-2020, фото Уніан

Зазначимо, що другий етап продажу квитків триватиме до 18 грудня цього року. На кожен матч у Бухаресті та Амстердамі виділено по 20 000 квитків для вболівальників збірної України. Вартість квитків на матчі збірної України стартує від 30 євро. Максимальна вартість квитків на матчі групового етапу - 185 євро.

У квітні буде проходити третій етап продажу квитків. Більше шансів отримати квитки в учасників руху "Вірні збірній", які підтримуватимуть Україну на матчах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розподіл квитків на Євро-2020, УЄФА
Розподіл квитків на Євро-2020, УЄФА

Євро-2020 пройде у дванадцяти різних країнах з 12 червня по 12 липня. Збірна України на груповому етапі зіграє проти збірної Нідерландів (в Амстердамі), Австрії (у Бухаресті) і переможця плей-офф Ліги націй (у Бухаресті).

Нагадаємо, що чемпіон світу взимку може перейти до "Динамо": ціна питання – 1 млн євро.

Також портал Знай.ua писав, що збірна України дізналася трьох з чотирьох суперників у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу 2020 року.