Голкіпер донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій Пятов став героєм мультиплікаційного серіалу The Champions, присвяченого зіркам Ліги чемпіонів.
В ролику Пятов сидить за столиком з горілкою і цигарками позаду своїх колег. Потім він запрошує всіх до Прип'яті, де показує місцеве футбольне поле. Там з'ясовується, що у нього шість пальців.
В епізоді також фігурують Навас, Марк-Андре тер Штеген, Аліссон, Джанлуїджі Буффон, Нойер, Куртуа та інші.

Як раніше писав Знай.uа, Пятов відверто розповів, що відбувається в національній команді.
За словами Пятова, зараз в команді намагаються працювати спільно, а не виділяти одного або двох гравців.
"Раніше як говорили? "Дайте м'яч Коноплянці чи Ярмоленку, і вони щось придумають". А уявіть, що гра не пішла ні в того, ні в іншого? Ми вже не знаємо, що робити! Намагаємося на них грати, а суперник, який також вивчає наш стиль, відправляє по 2 гравця на противагу нашим вфнгерам. І все - кисень перекрили!
Ніхто не перетримує м'яч, всі відкриваються, всі знають свої функції на полі. Граємо швидко - в короткий пас. Як наслідок, забивають не тільки Ярмоленко і Коноплянка. Може відзначитися кожен - від захисників до форвардів. Це і є спільна робота всієї команди", - розповів Пятов.

Як писав Знай.uа, матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбувся 10 листопада у Харкові, закінчився расистським скандалом.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати Динамо зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з Шахтарем.