Президент UFC Дана Уайт назвав умову організації реваншу між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0) і екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).
За словами Уайта, в разі перемог у наступних боях Нурмагомедов і Макгрегор можуть провести реванш.
"Якщо Конор переможе "Ковбоя", а Хабіб виграє у Тоні, то ми розглянемо реванш між Конором і Хабібом в майбутньому", - передає слова Уайта портал bjpenn.com.
Нагадаємо, Макгрегор 19 січня зустрінеться з Дональдом Серроне, а 18 квітня відбудеться бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона.

Нагадаємо, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.