Відомо, що американський боксер Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) виграв у чемпіона світу Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі Річарда Коммі (29-3, 26 КО) з Гани. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі Fraer Twelwe.

Теофімо Лопес і Річард Коммі

Так, ще в першому раунді американський боксер вивчав Річарда Коммі, проте вже у другій трихвилинці відправив свого суперника в нокаут.

Очікується, що він вийде проти українського боксера Василя Ломаченка вже в 2020 році.

Слід зазначити, що в суботу, 7 грудня, Джошуа взяв реванш у Енді Руїса і повернув собі титули чемпіона світу за версіями IBF, WBO і WBA.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) відвідав бій Річарда Коммі і Теофимо Лопеса, який відбувся 14 грудня в Нью-Йорку (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, титулований український кікбоксер, багаторазовий чемпіон світу та Європи, Артур Кішенко (1-0, 0 КО) виграв дебютний бій у професійному боксі.

Також портал Знай.ua писав, що чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) прокоментував можливий бій проти ексчемпіона світу в п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера-молодшого (50-0, 27 КО).