Матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.
В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".

Арбітр призупинив матч на декілька хвилин, але команди дограли перший тайм - 0:0.
На другий тайм гравці "Альбасете" відмовилися виходити.
Як повідомляється в Twitter Carrusel Deportivo, Зозуля сумнівався з приводу своєї участі в цьому матчі. А після того, як погодився, переживав за свою безпеку.
Після матчу Зозуля відмовився спілкуватися з пресою.
Нагадаємо, Роман Зозуля в 2017 році перейшов в "Райо Вальєкано" на правах оренди, але не зіграв за команду жодного матчу, оскільки фанати клубу змусили керівництво відмовитися від українського футболіста, аргументуючи це його нацистськими політичними поглядами.
У вересні 2017 року Зозуля підписав контракт з "Альбасете".

Як писав Знай.uа, матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбувся 10 листопада у Харкові, закінчився расистським скандалом.

Нагадаємо, у другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон навіть розплакався.
КДК УАФ може покарати "Динамо" за таку поведінку фанатів.
Як пише Футбол NEWS, комітет почне розгляд справи відразу після того, як УПЛ отримає протокол судді матчу Миколи Балакіна.
За подібне порушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі 250-500 тисяч гривень і матчу при порожніх трибунах.
Як писав Знай.uа, після матчу Тайсон дав інтерв'ю бразильським ЗМІ, де заявив, що задумався про переїзд з України.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати "Динамо" зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з "Шахтарем".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще