Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.
Теофимо Лопес переміг Річарда Коммі
Теофимо Лопес переміг Річарда Коммі

Ломаченко прокоментував майбутній бій. Він зазначив, що на момент бою між ними буде різниця у віці 10 років (32 - Василю, 22 - Теофимо).

"Я ніколи не думав про вік. Це виходить, що мені було 10 років, а він тільки народився, мені було вже 20 років, і я виграв Олімпійські ігри, а йому було 10 років і він боксував лише за юнакам ще. Йому точно 22 роки? Ну розмовляє від прям на всі 30-40 років. Впевнено говорить, впевнений у собі.

Я ніколи не замислювався про вік, але виходить, що я на 10 років старше за нього. Напевно, так і буде приблизно в бою. Це все одно, що я вже навчаюсь в університеті, а він - ще в школі", - сказав Ломаченко.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомий американський промоутер Лу Дібелла прокоментував майбутній поєдинок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
"Коли у тебе такого роду атакуючий арсенал - ти небезпечний для будь-кого, в тому числі і для Ломаченка. Я люблю цього малого (Лопеса). Мені він подобався ще до бою. Я завжди думав, що він талановитий. У нього неймовірна природна сила одиночного удару, у нього приголомшливі спортивні навички, особливо щодо атаки.
Я думаю, якщо б я був Ломаченком, я б мабуть зробив би цей бій зараз, тому що через рік-два цей хлопець стане тільки краще. Ломаченко досвідченіше, але Теофимо небезпечний проти будь-якого бійця у світі. Проти будь-якого", - заявив Дібелла.
Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.