Молода українська красуня Віка Стецик потрапила до поля зору журналістів після того, як захисник столичного "Динамо" Томаш Кендзьора почав публікувати спільні фото з нею на своїх сторінках у соціальних мережах.

Варто нагадати нашим читачам, що Кендзьора потрапив до київського "Динамо" ще влітку 2017 року і після переїзду до України розлучився зі своєю колишньою Наталією Прзібіш. Тоді журналісти писали, що саме українка Вікторія стала головною причиною розпаду польської пари.

Публікація Стецик, Instagram
Публікація Стецик, Instagram

Вікторія не приховує, що живе на широку ногу. Дівчина на всю котушку витрачає невідомо чиї гроші на шикарні курорти та заклади. Так, днями в Instagram з'явилося фото, де Віка похвалилася своїм молодим тілом з Дубай (ОАЕ).

Також варто додати, що про Віку практично нічого не відомо, окрім того, що вона киянка і навчалася в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, пекуча дружина ексдинамівця показала, як задовольняє чоловіка: "Доводиться вибирати йому...".

Як повідомляв Знай.uа гаряча дружина ексдинамівця Морозюка показала, на що здатний її мову: "Уявляю, що ти робиш з чоловіком...".

Знай.uа писав, відома дружина колишнього динамівця Морозюка засвітила вкрай інтимне фото: "Розхристана і в роті з...".