Дружина екс-півзахисника київського динамо Миколи Морозюка виклала чергове фото на свою сторінку в Instagram.

На світлині дівчина знялась в номері готелю в Дубаї, де вона зараз відпочиває, на тлі заходу сонця позаду великого колеса огляду. “Шикарний захід”, - підписала Морозюк нову світлину.

Проте, в коментарях не розділили захоплення Морозюк. “Та хто дивитиметься на той захід?”, “Хтось звернув увагу на захід?”, “Колесо красиве, але як же ж так, ти красивіша”, - написали користувачі.

А інший екс-динамівець Артем Мілевський прокоментував світлину дуже коротко - "Зірка!".

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що тиждень тому Ірина Морозюк виклала досить сміливі фотографії з пляжу в тому ж таки Дубаї.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в одному лише нижній білизні стоїть перед дзеркалом і тримає в роті зубну щітку.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.