Футболісти збірної України разом з головним тренером Андрієм Шевченком записали унікальне новорічне відеозвернення до вболівальників.

Українські гравці звернулися до вболівальників у рамках марафону привітань від Української асоціації футболу. Футболісти перекидали червоний м’яч із рук в руки, при цьому висловлюючи слова побажань до Нового року.

Збірна України з футзалу, facebook.com/uafukraine
Збірна України з футзалу, facebook.com/uafukraine

Футбольним вболівальникам побажали віри в себе і неймовірного успіху, нових пригод та яскравих емоцій, щоб щастя і достаток лились рікою, міцного козацького здоров’я і миру в кожен дім.

Збірна України, фото Уніан
Збірна України, фото Уніан

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Вболівальників з новим роком привітали відразу десятеро гравців збірної України, які у 2019 році здобували путівку на Євро-2020.

Серед них: Андрій Пятов, Віктор Циганков, Микола Матвієнко, Андрій Лунін, Віктор Коваленко, Роман Яремчук, Євген Коноплянка, Олександр Караваєв, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко.

Наставник збірної України Андрій Шевченко передав "естафету привітань" далі.

Нагадаємо, що українські футболісти завоювали медалі чемпіонату Європи з футзалу серед університетів, який пройшов у Португалії. Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, на чемпіонаті виступали три українські команди отримали два комплекти медалей.

Як писав Знай.ua, Артем Мілевский розповів, чому хоче повернутися у збірну України.

Також портал Знай.ua повідомляв, що збірна України з футзалу увійшла в топ-10 найкращих команд Європи.