Молодий форвард французького клубу Генгам Натаель Жюлан загинув в автомобільній аварії, повідомляє офіційна сторінка клубу в Twitter.

З невідомих на даний момент причин Жюлан не впорався з керуванням власною машиною та вилетів з дороги, зазнавши смертельних травм. Причини аварії в даний момент з’ясовуються.

23-річний Натаель Жюлан був вихованцем клубу Гавр у систему якого прийшов в 2004 році та доріс до першої команди, у складі якої грав з 2015 по 2018 рік та провів 39 матчів, забивши 7 голів. До Генгаму він прийшов у січні 2018 року та встиг зіграти у складі “Руж-е-Нуар” 11 матчів. В минулому році Жюлан забив два голи у трьох матчах за других склад Генгаму та стільки ж голів у 13 матчах в оренді у Валансьєнні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що київське Динамо нещодавно підписало нігерійського форварда Олу Муджіву на вільному трансфері.

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський легіонер київського футбольного клубу Динамо Лука Лочошвили повідомив про своє бажання розірвати контракт з українською командою.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий український футболіст, а також фланговий півзахисник київського "Динамо", молодіжної збірної України, Віктор Циганков перед новорічними святами підготував цікавий подарунок шанувальникам.