Стало відомо, що нігерійський нападник Ола Муйїва стане гравцем київського футбольного клубу "Динамо". Про це повідомляє Sport24.

Згідно з інформацією видання, київський "Динамо" підписав з 21-річним форвардом контракт на 3,5 роки.

Ола Муйїва

Нігерієць перейде в "Динамо" на правах вільного агента. Його попереднім футбольним клубом був російський "Тамбов", контракт з яким минув вже 1 січня 2020 року.

Слід зазначити, що за "Тамбов" він провів 35 матчів, в яких забив 3 голи і зробив 1 асист. Також грав за білоруський "Дняпро", "Локомотив" Ташкент і "Саксан" з Молдови. Гравець збірної Нігерії U-23.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До того ж, Муйїва є лівим вінгером. Він здатний зіграти на позиції правого вінгера і центрфорварда. Трансферна вартість оцінюється в 250 тисяч євро.

Агентом нігерійця є Дмитро Селюк.

Нагадаємо, що контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу прийняв рішення накласти штрафи на "Динамо" і "Десну" за поведінку їхніх фанатів під час матчу 18 туру чемпіонату України.

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський легіонер київського футбольного клубу Динамо Лука Лочошвили повідомив про своє бажання розірвати контракт з українською командою.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий український футболіст, а також фланговий півзахисник київського "Динамо", молодіжної збірної України, Віктор Циганков перед новорічними святами підготував цікавий подарунок шанувальникам.