Чемпіон світу 2019 року з біатлону в гонці переслідування Дмитро Підручний вдруге став батьком. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

В Підручного та його дружини Ольги народився син, якому дали ім’я Володимир. Він став вже другою дитиною в родині Підручних, в яких вже є чотирирічна донька Ірина.

“Сьогодні в 5:15 ранку, моя дружина Ольга подарувала мені синочка Володимира ( 3,8 кг; 53 см) Дякую кохана!”, - підписав Пілдручний фотографію в Instagram.

Нагадуємо, що в кінці минулого року український біатлоніст Сергій Семенов виграв індивідуальну гонку на етапу Кубка IBU в Австрії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, українська біатлоністка, олімпійська чемпіонка Юлія Джима завоювала срібну медаль в індивідуальній гонці на етапі Кубку світу в Естерсунді (Швеція).

Також портал Знай.ua повідомляв про те, що українські біатлоністи масово отруїлися перед Кубком IBU в Італії.