Надзвичайний та водночас курйозний випадок стався з французьким футбольним клубом "Нансі". Так, спортсмени випадково запросили власних фанатів не на стадіон, а на кладовище.

Як відзначається, футбольний клуб опублікував на своєму сайті вітальну листівку, де була намальована карта з місцем начебто свого стадіону, куди й запросили фанів. Однак, через помилку у координатах, там знаходилося місцеве кладовище.

Скріншот допису

"ФК "Нансі" надіслала своїм абонентам вітальні листівки з написаними GPS-координатами, думаючи, що це був їхній стадіон, але насправді... кладовище в 3 км від стадіону. Гасло карти "Ваше місце тут", - написав фан, який і побачив помилку.

"Хочемо запевнити своїх шанувальників і партнерів: вітальна листівка, яку ми оприлюднили у вівторок на своєму сайті, була електронною моделлю. Коли її створювали, то на мапу додали стадіон, через що координати GPS змістилися", — пояснили в клубі та вибачилися.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот допису з вибаченнями

Нагадуємо, що нещодавно про завершення суддівської кар’єри повідомив відомий угорський арбітр Віктор Кашшаї.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, український півзахисник Олександр Зінченко був визнаний одним з найкращих гравців матчу Англійської Прем’єр-Ліги між його Манчестер Сіті та Шеффілд Юнайтед.

Також Знай.ua розповідав про те, що тридцятирічний футболіст звабив малолітню онуку російського президента: "Взагалі нікого не бентежить"