Особисте життя відомого російського футболіста Федора Смолова, після розлучення з Вікторією Лопирьовою — низка нових зустрічей і розставань. Так все тривало з 2015 року — до сьогодні. У мережі активно обговорюють стосунки з Марією Юмашевою, молодшою онукою першого президента Росії Бориса Єльцина. До речі, дівчині всього 17 років. Ці стосунки не стали винятком і навіть журналісти активно обговорюють їх роман.

Смолов та онучка Єльцина, Instagram
Смолов та онучка Єльцина, Instagram

Так, про можливі романтичний зв'язок Федора і Марії заговорили кілька тижнів тому - після активного листування пари в соцмережах. А сьогодні Смолов опублікував в Instagram їх перші спільні фотографії, з яких стає очевидним - новорічні канікули вони проводять разом, а їх стосунки зайшли далі, ніж флірт в соцмережах. Про це пишуть російські ЗМІ.

На одному зі знімків пара зображена в компанії друзів і Марія обіймає футболіста, стоячи в панорамному басейні з видом на море. І здається, різниця у віці - обраниці 29-річного футболіста всього 17 років - не бентежить взагалі нікого.

Нагадаємо, в київському "Динамо" поповнення: ексгравець російського клубу осів у столиці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ібрагімовича офіційно представили в "Мілані": під яким номером буде грати футболіст.

Знай.uа писав, дружина ексдинамівця Морозюка зганьбила Роналду на весь світ: "Не хотіла в це вірити, але...".