Український півзахисник київського Динамо Денис Гармаш перейшов до турецького Чайкур Різеспору, повідомляє офіційний сайт клубу.

29-річний Гармаш виступатиме у складі клубу з Туреччини, до кінця нинішнього сезону на правах оренди. У складі Динамо за сезон 2019/20 Гармаш зіграв 20 матчів, у яких забив один гол та зробив дві результативні передачі. На відомому сайті Transfermarkt трансферна вартість півзахисника вказана, як 3.5 мільйони євро. Контракт Гармаша з київським клубом завершиться через два роки — взимку 2022 року.

"Динамо" і "Десна" покарані за поведінку вболівальників, dynamomania.com
"Динамо" і "Десна" покарані за поведінку вболівальників, dynamomania.com

Клуб Чайкур Різеспор, у складі якого грає інший екс-динамівець Микола Морозюк, в даний момент знаходиться на 12-му місці у турецькій Суперлізі, де в нинішньому сезоні зіграно 17 турів.

Нагадуємо, що нещодавно до Динамо перейшов нігерійський форвард Ола Муджіва, який перед цим виступав у складі російського клубу “Тамбов”.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський легіонер київського футбольного клубу Динамо Лука Лочошвили повідомив про своє бажання розірвати контракт з українською командою.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий український футболіст, а також фланговий півзахисник київського "Динамо", молодіжної збірної України, Віктор Циганков перед новорічними святами підготував цікавий подарунок шанувальникам.