Відомо, що знаменитий португальський форвард Кріштіану Роналду вийшов в лідери за кількістю хет-триків в елітних європейських чемпіонатах. Його голи в матчі з італійським футбольним клубом "Кальярі" вивели "Ювентус" у лідери чемпіонату Італії. У понеділок, 6 січня, 34-річний футболіст забив 3 м'ячі команді Клаудіо Раньєрі, і цей хет-трик для Роналду виявився першим за півтора роки перебування в Італії.

Кріштіану Роналду

Слід зазначити, що всього в кар'єрі знаменитого португальця набралося 36 хет-триків. Всього по одному разу він забивав 3 м'ячі в одному матчі у формі "Манчестер Юнайтед" і "Ювентуса". Зате за мадридський "Реал" Кріштіану 34 рази відзначався хет-триками.

Голи, які 6 січня забив португальський нападаючий, дозволили футбольного клубу "Ювентусу" зайняти лідерське місце в Серії А і відірватися від "Інтера" на 3 очки. Однак, у туринців на одну гру більше, а міланці свій матч з командою "Наполі" грають у гостях.

Кріштіану Роналду

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що відеоблог "120 Ярдів" опублікував добірку найкращих голів, які знаменитий португальський півзахисник кріштану Роналду забивав головою.

Як повідомляв портал Знай.ua, нападаючий "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду купив собі розкішні годинник Rolex.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий півзахисник італійського "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду виклав на свою сторінку в Instagram фотографії з святкування Нового року.