Колишній тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук розповів, що останнім часом отримував пропозиції очолити російські футбольні команди. Однак він відмовлявся через свої принципи.

Роман Григорчук

Протягом останніх двох років Григорчук працює з казахстанською "Астаною". У поточному розіграші Ліги Європи він обіграв "Манчестер Юнайтед", але з групи команда не вийшла.

"Раніше, коли я працював у Латвії, то дуже хотів у чемпіонат Росії. Зізнаюся в цьому, адже вважав, що в Росії дуже сильний чемпіонат. Потім минув час, трапилися у нас відповідні події, і у мене таких варіантів з'явилося чимало. Але до того моменту це вже було неможливо. Це моя принципова позиція. Пропозицій від топ-команд не отримував. Не буду називати клуби, але як мінімум п'ять варіантів було", - повідомив український тренер.

Роман Григорчук

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Слід зазначити, що в минулому році з "Астаною" Григорчук виграв чемпіонат і Суперкубок Казахстану. У 2015-2017 роках він очолював азербайджанську "Габалу". В Україні тренер працював з "Чорноморцем" з 2010 по 2014 рік.

Нагадаємо, що грузинський легіонер київського футбольного клубу Динамо Лука Лочошвили повідомив про своє бажання розірвати контракт з українською командою.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний півзахисник збірної Італії та "Бока Хуніорс" Даніеле де Россі прийняв рішення завершити професійну кар'єру.

Також портал Знай.ua писав, що колишній захисник російського "Локомотива" Дмитро Тарасов зганьбився, привітавши збірну Росії з хокею з перемогою 2011 року.