Обраниця українського футболіста, захисник київського футбольного клубу "Динамо" Дениса Попова Анастасія зачепила фанатів новим фото і ніжним віршем.

Анастасія

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина опублікувала ніжне фото. На знімку вона в тоненькому халаті і мереживній білизні, а її білосніжне волосся злегка підкручене на кінцях.

"Скоро твой путь озарится самой большой звездой. Может, поэтому сейчас он такой тернистый. И, если тебе мерещится, что ты совершенно пустой, То, может быть, ты - совершенно чистый ?", - підписала фотографію Анастасія.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі не залишили без уваги публікацію коханої захисника київського "Динамо".

"Я не можу 😻😻😻😻😻", "Гарна", "Все прекрасно і сьогодні!!!", - прокоментували юзери.

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що воротар київського "Динамо" і збірної України Денис Бойко пожертвував гроші на допомогу по боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії, які вирують на континенті вже більше двох місяців.

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко очолив список найдорожчих українських футболістів за версією футбольного порталу Transfermarkt.

Також портал Знай.uaисав, що експівзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.