Відомий форвард Мілана Златан Ібрагімович зробив приємний сюрприз власним фанатам. Так, футболіст не тільки повернувся в клуб, ай порадував голом відразу у першому матчі в ролі основи. Швед вразив ворота Кальярі в 19-му турі Серії А на 64-й хвилині після пасу Тео Ернандеса.

Після такого рахунок став 2: 0 на користь Мілана, адже раніше також відзначився Рафаель Леау, який поцілив у ворота з передачі Саму Кастільехо.

Златан Ібрагімович, Getty Images
Златан Ібрагімович, Getty Images

Зауважимо, що раніше Ібрагімович провів 35 хвилин на полі в грі з Сампдорією після виходу на заміну, щоправда, тоді матч закінчився нульовою нічиєю. Варто відзначити, що у свій перший період в Мілані, а це з 2010 по 2012 рік, футболіст забив 56 голів в 85 матчах за "россонері" у всіх турнірах.

Нагадаємо, що нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі потрапив у сутичку в матчі Суперкубка Іспанії проти "Атлетіко". Так, винуватцем конфлікту став Жорді Альба, який тицьнув пальцем в обличчя Жоау Феліксу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти в бразильський клуб.