Американський боксер Джордж Рінкон достроково переміг аргентинця Дієго Переса, і втратив свідомість після бою, повідомляє telegraf.com.ua.
Бій відбувся 11 січня в Сан Антоніо в рамках вечора боксу Golden Boy Boxing.
У першому раунді Рінкон тричі відправляв суперника на настил рингу і рефері зупинив бій. Відразу після цього 27-річний боксер пішов у свій кут і впав без свідомості, у нього почалися судоми. Через декілька хвилин боксер прийшов до тями і зміг самостійно залишити ринг, і відправився до лікарні.
Як писав Знай.ua, чемпіон ПАР з боксу в суперважкій вазі Руанс Віссер потрапив у неприємну ситуацію перед своїм боєм проти Тіана Фіка в Кейптауні.
Інцидент стався, коли спортсмен розминався в рингу перед початком бою. Боксер сперся на канати, але вони не витримали його ваги і обірвалися, а Віссер опинився на підлозі.

Повідомляється, що боксер пошкодив руку та коліно, через що бій довелося скасувати. Тепер Віссер має намір судитися з організаторами.

Як раніше писав Знай.ua, російський боксер Олексій Заболотських трагічно загинув у Таїланді. Спортсменові було 35 років.

Також портал Знай.uа писав, що слідом за Дадашевим загадково загинув ще один російський боксер.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще