З'явилася інформація, що в суботу, 18 січня, в Сполучених Штатах Америки пройде бій між відомим ірландським бійцем Конором Макгрегором і американцем Дональдом Серроне. Бій повинен пройти в Лас-Вегасі на арені T-Mobile.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Конор Макгрегор, mmafighting.com
Конор Макгрегор, mmafighting.com

За інформацією журналістів, цей поєдинок стане для Макгрегора першим після поразки росіянину Хабібу Нурмагомеову в жовтні 2018 року. Також відомо, що трансляцію бою вестиме телеканал Setanta Sports Ukraine, яка розпочнеться 19 січня о 05:00 ранку.

У мережі вже опублікували суми гарантованих гонорарів учасників бійцівського турніру UFC 246 в Лас-Вегасі, головним поєдинком якого стане бій Конора Макгрегора проти Дональда Серроне. Як повідомляє MMA Fighting, ірландцю виплатять 3 мільйони доларів, американець заробить 200 тисяч, стільки ж він отримає додатково у разі перемоги. Нагадаємо, в разі перемоги над американським "Ковбоєм" Макгрегору пообіцяли реванш з Хабібом Нурмагомедовим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Макгрегор отримає реванш з Нурмагомедовим: президент UFC назвав умову бою.

Як повідомляв Знай.uа Макгрегор - Серроне: де дивитися головний бій UFC 246.

Знай.uа писав, "Божевільний": Макгрегор спростував чутки про тісний зв'язок з Ф'юрі.