Стало відомо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх встановила світовий рекорд U20 зі стрибків у висоту в приміщенні. Про це повідомляє Федерація легкої атлетики України на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ярослава Магучіх

Так, українська спортсменка встановила рекорд з результатом 2,01 метра. Цей результат забезпечив Магучіх грандіозну перемогу на змаганнях "Меморіал Дем'янюка", які проходили у Львові.

"Стрибалося дуже кльово. 2,01 - мій особистий рекорд у приміщеннях. Наступний старт в Котбусі (29 січня). Будемо змагатися і показувати високі результати", - заявила дівчина.

«Стрибалося дуже кльово. Дякую львівським глядачам за підтримку, це було дуже приємно! Я вперше у Львові і у захваті від...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Федерація легкої атлетики України/Ukrainian Athletic Federation op Zaterdag 18 januari 2020

Нагадаємо, що Національні спортивні федерації з олімпійських видів спорту звернулися з відкритим листом до президента України Володимиру Зеленському і спікера ВР Дмитру Разумкову, де заявили про загрозу зриву підготовки до Літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарный кенійський бігун і олімпійський чемпіон-2016 Элиуд Кипчоге прокоментував намір Міжнародної федерації легкої атлетики World Athletics заборонити нову модель кросівок компанії Nike - Vaporfly ZoomX.

Також "Знай.ua" писав, що Міжнародна федерація легкої атлетики World Athletics має намір заборонити нову модель кросівок компанії Nike - Vaporfly ZoomX.