З'явилася інформація, що Абдулманап Нурмагомедов, батько і тренер Абсолютного чемпіона бійцівського чемпіонату (UFC) в легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова, розповів про можливий реванш сина з ірландцем Конором Макгрегором. Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

"Нам теж потрібен реванш з Конором, тільки дайте 100 мільйонів доларів. На наступний день після бою з Фергюсоном дайте цю суму, і чому б не провести реванш?" – заявив він.

За словами президента UFC, за весь час виступу Хабіба в октагоні той заробив більше 50 мільйонів доларів (приблизно 3 мільярди рублів).

Також слід зазначити, що перший бій Хабіба Нурмагомедова і Конора Макгрегора, який пройшов у жовтні 2018 року, завершився перемогою росіянина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) зізнався, що був погано підготовлений до бою проти росіянина Хабіба Нурмагомедова (28-0), який він програв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4) переміг американця Дональда Серроне (36-14).

Також "Знай.ua" писав, що у Сполучених Штатах Америки відбувся бій між відомим ірландським бійцем Конором Макгрегором і американцем Дональдом Серроне.