Дружина українського форварда бельгійського клубу Генк Романа Яремчука влаштувала справжній розіграш своєму чоловікові після того, як він підстригся.

Відео розіграшу потрапило до соціальної мережі Instagram. На цих кадрах дівчина робить вигляд, що не впізнає Яремчука, закрилась в машині та у відповідь на спроби футболіста сказати щось крізь закрите скло постійно повторює: “Чоловіче, ви хто?”, “Я викличу поліцію” та “Чоловіче, відчепіться”. А на самому початку відео вона каже: “До мене якийсь маніяк пристає”.

В коментарях помітили схожість Яремчука у новому іміджі на бразильського вінгера англійського клубу Евертон Рішарлісона, обговорили нещодавню травму українського форварда, а дехто написав, що не одразу його впізнав.

Нагадуємо, що нещодавно Яремчук розповів про особливості життя у Бельгії, де він зараз виступає у складі клубу Генк.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал “Знай.ua” розповідав про те, що 2019 рік збірна України завершила на 24-му місці у рейтингу національних збірних FIFA.

Крім того, “Знай.ua” повідомляв про те, що вчора українська легкоатлетка Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд у стрибках в висоту для спортсменок віком до 20 років.