Отей і тренер чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (28-0) Абдулманап назвав умову реваншу з ексчемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (22-4).
Абдулманап Нурмагомедов заявив, що вони погодяться на другий бій з Макгрегором, якщо отримають за нього $100 млн.
"Нам теж потрібен реванш з Конором, тільки дайте 100 мільйонів доларів. На наступний день після бою з Фергюсоном дайте цю суму, і чому б не провести реванш? Не знаю, може, Дана Уайт захоче організувати [бій з таким гонораром], раз йому потрібен цей бій", - передає слова Абдулманапа РИА "Новости".
Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт заявив, що Конор Макгрегор отримає реванш з Хабібом Нурмагомедовим (28-0) у разі перемоги над Дональдом Серроне (36-13) на UFC 246.
Як повідомляв Знай.ua, Макгрегор зізнався, що був погано підготовлений до бою проти росіянина Хабіба Нурмагомедова, який він програв.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Дивіться відео нокауту Макгрегор - Серроне:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви о 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Знай.ua згадав найгучніші скандали, пов'язані з Конором Макгрегором.