Головна фанатка знаменитого футболіста Лео Мессі та водночас володарка титулу "Міс Бум Бум 2015" Сьюзі Кортез зробила нове тату з обличчям власного кумира, однак цього на куди інтимнішому місці.

Відповідні фотографії дівчина оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Зауважимо, що нещодавно модель оприлюднила фотографії з тату, яку вона зробила в честь Мессі. Так, вона набила прізвище і номер Мессі разом з гербом "Барселони".

Скріншот допису

"Барселона» в душі і тілі! Впевнена, що кращий футболіст в історії переможе в голосуванні на «Золотий м'яч» і отримає нагороду найкращому гравцеві року ФІФА в шостий раз. Я відчуваю, що це свято близький, тому вже набила татуювання з ім'ям Мессі, його десяткою і емблемою "Барси", якій виповнюється 120 років в цьому році", - написала тоді дівчина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот допису

Наразі ж з'ясувалося, що цим все не закінчилося і фанатка зробила нове тату з обличчям футболіста, щоправда, вже на більш інтимному місці.

Як писав Знай.ua, Мессі "переміг" Роналду: відео знакового 433-го гола Барселони

Нагадаємо, що Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі заговорив про завершення кар'єри після вручення Золотого м'яча.