Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Цього разу дівчина опублікувала дуже провокаційне відео, яким натякнула на дуже відвертий спосіб "зробити собі приємно". Так, на ньому напівроздягнена Морозюк стоїть поблизу вікна, а потім починає облизувати своїх пальці, після чого відверто опускає їх до низу і починає… перегортати сторінки червоного блокнота.

Морозюк, фото - Gerente
Морозюк, фото - Gerente

Щодо користувачів соцмережі, то таке відео їм сподобалося, і ті активно почали його обговорювати, при цьому жартуючи: "Нігті не заважають для такого діла?", "А ти, напевно, частенько так "гортаєш"...", "А я подумав, що то шоколад на долоні розтанув", "Перші 3 секунди очікував інше побачити".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.