На днях відомий словенський футболіст та лівий вінгер київського "Динамо" Беньямін Вербич розповів, чи поважає власного тренера Олексія Михайличенка, яка його улюблена страва, скільки має фанаток, а також зізнався, хто на полі намагався його "скосити".

Відповідне інтерв'ю з футболістом опублікували на YouTube каналі "Отдушивдушу".

Відтак, на запитання стосовно того, чи має повагу команда до свого тренера, він зазначив, що так.

"Є, звісно, є. Ми його поважаємо і як людину, і як тренера. І це тренер – його потрібно поважати, і робити те, що він каже".

Беньямін Вербич
Беньямін Вербич

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також він зізнався, що в нього немає ворогів, які б хотіли, аби він отримав травму: "Мабуть, такого не буває". Окрім цього він розповів, що не "бухає", адже він спортсмен, але все ж один день десь загуляти все ж може.

Водночас він зауважив, що в Україні дуже симпатичні дівчата, які інколи скидають йому просто так інтимні фотографії. Стосовно улюбленої страви, то за словами футболіста, це ковбаса, але не звична.

"Кранская. Це спеціальна ковбаса, яку потрібно їсти з капустою та картоплею. Мій тато дуже любить та часто їсть її".

Нагадаємо, що Мессі "переміг" Роналду: відео знакового 433-го гола Барселони

Раніше наймолодшим гравцем за цим показником був Ліонель Мессі (21 рік і 288 днів).

Як повідомляв портал Знай.ua, Мбаппе отримав рекордну пропозицію від Реала.