Тренувальні збори київського футбольної команди Динамо, які проходять в турецькому місті Белек, підходять до завершення, повідомляє офіційний сайт клубу.

Сьогодні київські футболісти під керівництвом тренера Олексія Михайличенка згідно із планом підготовки до другої частини сезону 2019/20 відпрацьовували тактичні моменти. Результатом успішного виконання тактичної вправи став прекрасний гол, який забив півзахисник Віталій Буяльський.

В рамках тренувальних зборів у Туреччини в Динамо заплановані два товариських матчі. Перший спарринг пройде 27 січня проти іншого Динамо — з Бреста, а в другому матчі, який пройде 28 січня, суперником київського Динамо стане казахстанський клуб Кайрат з Алмати.

Нагадуємо, що під час тренувальних зборів донецького Шахтаря важкої травми зазнав ізраїльський півзахисник донецького клубу Манор Соломон, який пропустить три місяці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, захисник київського "Динамо" - угорський футболіст Тамаш Кадар залишиться в клубі.

Також Знай.uа інформував про те, що півзахисник "Шахтаря" Тайсон може перейти в бразильський клуб.