Жіночим мас-стартом завершився шостий етап Кубку Світу-2019/20 з біатлону, який цими днями проходив у словенській Поклюці.

Єдиною учасницею змагань від України була Юлія Джима, яка фінішувала на 25-й позиції, припустившись трьох промахів на перших трьох вогневих рубежах. Останню стрільбу українка провела чисто, але це їй не дуже допомогло.

Юлія Джима
Юлія Джима

А перемогу здобула Ханна Еберг з Швеції, яка має один промах на третьому вогневому рубежі, але це не завадило їй випередити Лізу Вітоцці з Італії, яка стала другою, та француженку Анаїс Бескон, яка посіла третє місце.

Мала виступати у мас-старті також Олена Підгрушна, але вона відмовилась від участі в гонці. Так само не виступила лідер загального заліку Кубку Світу Тіріль Екхоф. Норвезька біатлоністка була змушена знятись зі змагань через хворобу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що після дискваліфікації української жіночої естафетної четвірки Олена Підгрушна звинуватила в цьому суддю на вогневому рубежі.

Як повідомляв портал Знай.ua, українка Єлістратова завоювала срібло на Кубку світу з триатлону, який пройшов у Перу.

Також Знай.ua розповідав про те, що український скелетонист Гераскевич оновив три рекорди на Кубку світу.