Боб Арум, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), розповів, у чому полягає головна проблема в организації бою з володарем титулу IBF Теофимо Лопесом (15-0, 12 КО).
За словами Арума, є проблема з вибором дати для поєдинку.
"Ми зробимо цей бій у квітні або травні. Я чекаю цього з нетерпінням. Для мене це захоплюючий поєдинок. У Ломаченко найкращі вміння, які я бачив. Цей хлопець, Лопес, володіє величезною силою удару, і він молодший. Так що це відмінний бій. Поєдинок станеться, але я не знаю точну дату.
Одне з місць - це Madison Square Garden, Нью-Йорк, але люди з Вегаса також зацікавлені в цьому бою. Все залежить від Сауля Альвареса. Буде Альварес проводити бій в районі Сінко де Майо (2 травня) у Лас-Вегасі або він поїде до Японії і поб'ється з Ретою Муратою в Токіо. Подивимося", - розповів Арум.
Сауль Альварес, Getty Images
Сауль Альварес, Getty Images

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомий американський промоутер Лу Дібелла прокоментував майбутній поєдинок.

"Коли у тебе такого роду атакуючий арсенал - ти небезпечний для будь-кого, в тому числі і для Ломаченка. Я люблю цього малого (Лопеса). Мені він подобався ще до бою. Я завжди думав, що він талановитий. У нього неймовірна природна сила одиночного удару, у нього приголомшливі спортивні навички, особливо щодо атаки.
Я думаю, якщо б я був Ломаченком, я б мабуть зробив би цей бій зараз, тому що через рік-два цей хлопець стане тільки краще. Ломаченко досвідченіше, але Теофимо небезпечний проти будь-якого бійця у світі. Проти будь-якого", - заявив Дібелла.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще