26 січня американський професійний баскетболіст Кобі Брайант, який виступав в НБА за команду "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув при аварії вертольота.
Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant
Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant
Дружина Кобі Брайанта Ванесса зробила першу заяву після трагедії.
Кобі Брайант з дружиною Ванессою, Getty Images
Кобі Брайант з дружиною Ванессою, Getty Images
Ванесса написала зворушливу промову в Instagram.
"Мої дівчатка і я хочемо подякувати мільйонам людей, які проявили підтримку і любов у цей жахливий час. Дякую за всі молитви. Вони нам безумовно потрібні. Ми повністю спустошені раптовою втратою мого чоловіка - дивного батька наших дітей; і моєї прекрасної, милої Джианни - люблячої, вдумливої і чудової дочки і чудової сестри Наталії, Бьянкі та Капрі. Зараз не вистачає слів, щоб описати наш біль.
Мені приємно усвідомлювати те, наскільки Кобі та Джіджі люблять. Хотілося б, щоб вони були з нами назавжди. Вони так рано пішли. Я не впевнена, що наші життя стоять за межами сьогоднішнього дня, і неможливо уявити життя без них. Але ми прокидаємося кожен день, намагаючись продовжувати жити. Наша любов до них нескінченна - і це, так би мовити, незмірно. Я просто хотіла б обійняти, поцілувати. Нехай вони будуть тут з нами назавжди", - написала Ванесса.
За його словами, був дуже густий туман, і все сталося дуже швидко. Вертоліт знаходився на висоті близько 100-150 футів перед тим, як розбитися.
"Звук був такий, ніби вертоліт просто завис у повітрі, намагаючись знайти маршрут. Потім був гучний удар, тріск розбитого скла і все стихло. Це було дуже, дуже швидко", - розповів Дэлін.

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images
Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images

Брайант всю свою кар'єру виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" (1996 - 2016). З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010).

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

У 2018 році Кобі Брайант отримав премію "Оскар" в номінації "Кращий короткометражний анімаційний фільм" за мультфільм "Дорогий баскетбол" (Dear Basketball). Брайант став автором сценарію та продюсером картини.

У ньому він зізнався в любові до баскетболу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше писав портал Знай.ua, трагічно загиблого Кобі Брайанта включать в Зал слави.