Стало відомо, що в ніч на суботу, 1 лютого, український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (18-0, 10 KO) переміг аргентинця Луїса Альберто Верона (18-2-2, 9 KO).

Також бій тривав 10 раундів і закінчився рішенням суддів на користь українського спортсмена: 97-93, 98-92, 98-92.

Цей поєдинок практично весь час перебував під контролем Тараса Шелестюка. Хоча кількість викинутих ударів у суперників було майже однаковим, а ось ефективність у аргентинця кульгала, в той час як в українського боксера, навпаки, виявилося значно краще.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Наголошується, що українець багато працював через джеб, при цьому добре рухаючись. Показати конкуренцію у Верона вийшло лише в 1, 4 і 8 раундах, в інших же раундах явна перевага була на боці Шелестюка.

Нагадаємо, що український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО), який програв у бою проти американця Данні Гарсії (36-2, 22 КО), дискваліфікований на рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua" колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) розпочав підготовку до наступного бою.

Також "Знай.ua" писав, що британський промоутер Едді Хирн прокоментував бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) з володарем титулу IBF Теофимо Лопесом (15-0, 12 КО).