Головний тренер київського Динамо в інтерв’ю офіційному сайту клубу розповів про те, як триває підготовка команди до дроугої половини сезону 2019/20.

За словами Михайличенка, втягувальних тренувань не було і одразу розпочалась серйозна робота, але вже на перших тренуваннях було видно, що гравці повернулись з відпустки повністю готовими до цього.

“За всіх казати важко, але впевнений, що хлопці – професіонали. І незважаючи на відпустку, кожен займався індивідуально – хтось у футбол грав, хтось бігав”, - сказав Михайличенко.

Також тренер Динамо повідомив, що на збори були запрошені гравці молодіжного складу Динамо, а також форвард Назарій Русін, якого повернули з оренди в “Дніпро-1”. За словами Михайличенка, на нього в клубі розраховують, як на гравця основи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щодо першої частини сезону, то, як повідомив Михайличенко, в гравців є бажання довести, що невдачі восени були лише випадковістю.

Нагадуємо, що під час проходження медосмотру Мохамед Кадірі з Динамо порівняв свого партнера по команді Міккеля Дуелунна із своїм дідусем.

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко очолив список найдорожчих українських футболістів за версією футбольного порталу Transfermarkt.

Також портал Знай.ua писав, що експівзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.