Чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабібу Нурмагомедову (28-0) запропонували 100 млн. доларів за реванш з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (22-4) або екс-чемпіоном світу в п'яти дивізіонах Флойдом Мейвезером.

Про це повідомив менеджер Нурмагомедова Алі Абдель-Азіз.

"Я знаю певних людей в Саудівській Аравії, які пропонують заплатити Хабібу 100 мільйонів доларів за бій проти Конора або Флойда. Але зараз все, про що ми думаємо - це бій проти Тоні Фергюсона", - розповів Абдель-Азіз.

Нагадаємо, бій Нурмагомедов - Фергюсон відбудеться 18 квітня в Нью-Йорку на UFC 249.

Перший бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт заявив, що Конор Макгрегор отримає реванш з Хабібом Нурмагомедовим (28-0) у разі перемоги над Дональдом Серроне (36-13) на UFC 246.
Як повідомляв Знай.ua, Макгрегор зізнався, що був погано підготовлений до бою проти росіянина Хабіба Нурмагомедова, який він програв.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви у 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.